• Nog geen olijfolie in het mandje.

WIJ HELPEN JE GRAAG

LEVERING

In de meeste gevallen bezorgen we de olijfolie binnen 2 werkdagen. In Nederland ook op zaterdag. De bezorgtijd naar andere landen verschilt per bestemming.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten binnen Nederland zijn geheel gratis!

Wij verzenden ook naar België. De verzendkosten naar België zijn vanaf €50 gratis.Onder €50 berekenen wij €9,50 verzendkosten.

CADEAU

Is de olijfolie een cadeautje? Dan pakken wij het gratis voor je in. Geef dit aan in het opmerkingenvak bij uitchecken!

AFLEVERADRES

Wil je de zending ergens anders afleveren omdat het een cadeautje is of omdat dat makkelijker is voor jou? Dat is geen probleem. Bij het afrekenen kun je dit aangeven en een tweede adres invoeren.

ECOLOGISCH

Wat is ecologische olijfolie? Ecologische producten zijn zoals biologische producten op een natuurlijke wijze verbouwd of verkregen. Daarnaast zijn ecologische producten ook beter voor onze gezondheid en het milieu. Er wordt veel aandacht besteed aan de impact op de omgeving en het ecosysteem. Hierdoor is een product afkomstig van ecologische landbouw duurzamer.

BIOLOGISCH

Wat is biologische olijfolie? Dit is olijfolie dat geproduceerd is volgens de Europese verordening inzake de biologische productie. Zo is het gebruik van kunstmatige pesticiden verboden daarom lopen er paarden en ezels is de olijfboomgaard rond. Zij eten het onkruid met als bijkomend voordeel dat er organische meststof wordt achtergelaten door de dieren.

RELATIEGESCHENK

Onze olijfolie is het ideale relatiegeschenk. De flessen zien er prachtig uit en het is een verantwoord geschenk, gericht op gezondheid en duurzaamheid. Geef onze biologische extra vierge olijfolie als give-away en promoot ondertussen een gezonde levensstijl. Als bedrijf kun je hiermee een positieve boodschap geven dat je veel belang hecht aan mens en natuur.

VRAGEN

Zit je met een vraag over olijfolie, maar geen zin om op google alle ins en outs uit te pluizen? Dat begrijpen wij volkomen. Stel je vraag hier via het contactformulier. Onze olijfolie experts beantwoorden dan zo snel mogelijk. Of het om de smaak, het gebruik of de productie gaat vraag het gerust, simpel en zonder poespas.

RESTAURANTS SERVEER DE LEKKERSTE OLIJFOLIE.

Neem contact met ons op voor informatie over onze flesjes olijfolie voor op tafel, voor de verkoop en gebruik in de keuken.